Facebook

Fuseekogels SSANGYONG

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Voor welk model SSANGYONG

Fuseekogels SSANGYONG

Fuseekogels voor uw SSANGYONG bestellen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

De juiste fuseekogel vinden

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.