FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels ASTON MARTIN

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels ASTON MARTIN

Handremkabel zelf monteren

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brakemax en Brembo Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf handremkabels ASTON MARTIN kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSAABALFA ROMEOFIATMG. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Handremklabels laten smeren

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren.