Facebook

Handremkabels AUDI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model AUDI

Handremkabels AUDI

Handremkabel zelf monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Handremklabels laten smeren

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZRENAULTOLDSMOBILE. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Zelf handremkabels auto kopen

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K18586
22,42
52,14
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K10056
28,27
72,48
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K18476
29,69
84,84
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K11746
26,41
60,03
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K18506
23,92
66,45
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K18607
33,77
96,49
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K18618
31,88
81,75
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.