FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels BEDFORD

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels BEDFORD

Handremkabel zelf monteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Zelf handremkabels BEDFORD kopen

Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZASTON MARTINDACIARENAULT. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Handremklabels laten smeren

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is.