Facebook

Handremkabels BUICK

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels BUICK

Zelf handremkabels BUICK kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOROVERKIAJEEP. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten.

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Handremkabel zelf monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.