Facebook

Handremkabels CHEVROLET

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model CHEVROLET

Handremkabels CHEVROLET

Zelf handremkabels CHEVROLET kopen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Handremklabels laten smeren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Handremkabel zelf monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe rubberdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K17047
31,82
79,56
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K17008
31,82
77,62
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.