Facebook

Handremkabels CHRYSLER

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model CHRYSLER

Handremkabels CHRYSLER

Handremkabel zelf monteren

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.

Zelf handremkabels CHRYSLER kopen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Handremklabels laten smeren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Producten
Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K18005
23,86
64,49
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K18005
23,86
64,49
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem voorzijde
Artikelnr: K13902
31,82
77,62
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K12102
41,41
100,99
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K12100
49,20
123,00
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem voorzijde
Artikelnr: K13902
31,82
77,62
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.