Facebook

Handremkabels DACIA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels DACIA

Zelf handremkabels DACIA kopen

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Handremklabels laten smeren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Handremkabel zelf monteren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.