FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels DAF

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels DAF

Zelf handremkabels DAF kopen

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIACADILLACTESLA. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons.

Handremklabels laten smeren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Handremkabel zelf monteren

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is.