Facebook

Handremkabels DAIMLER

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels DAIMLER

Handremkabel zelf monteren

Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Zelf handremkabels DAIMLER kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOMASERATIKIACADILLAC. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Handremklabels laten smeren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.