Facebook

Handremkabels DODGE

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model DODGE

Handremkabels DODGE

Handremkabel zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTABUICKSSANGYONGCITROEN. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.

Handremklabels laten smeren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Zelf handremkabels DODGE kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K13909
37,87
108,21
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.