Facebook

Handremkabels DS

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels DS

Handremkabel zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DS. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTHYUNDAIVAUXHALLLANCIA. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zelf handremkabels auto kopen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.