FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels GMC

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels GMC

Handremkabel zelf monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl.

Zelf handremkabels GMC kopen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Handremklabels laten smeren

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.