Facebook

Handremkabels HONDA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model HONDA

Handremkabels HONDA

Zelf handremkabels HONDA kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Handremklabels laten smeren

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.

Handremkabel zelf monteren

Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.