Facebook

Handremkabels HYUNDAI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model HYUNDAI

Handremkabels HYUNDAI

Zelf handremkabels HYUNDAI kopen

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINIDACIAFERRARISUBARU.

Handremklabels laten smeren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Handremkabel zelf monteren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Producten
Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K19069
29,44
68,46
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K19107
28,98
70,68
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K19098
35,54
91,12
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K19098
35,54
91,12
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K13899
37,27
103,52
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K17302
40,41
101,04
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K15003
30,76
87,88
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K15002
31,98
84,16
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.