Facebook

Handremkabels INFINITI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels INFINITI

Handremkabel zelf monteren

Elke INFINITI heeft een eigen VIN-nummer. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Handremklabels laten smeren

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Zelf handremkabels auto kopen

Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.