Facebook

Handremkabels ISUZU

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model ISUZU

Handremkabels ISUZU

Handremklabels laten smeren

Wij controleren altijd bij de ISUZU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Zelf handremkabels auto kopen

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOVAUXHALLBMWCHRYSLER. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Handremkabel zelf monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.