Facebook

Handremkabels JEEP

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model JEEP

Handremkabels JEEP

Zelf handremkabels JEEP kopen

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLSMARTCHEVROLETCITROENDSTESLA. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Handremklabels laten smeren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Handremkabel zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Producten
Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K19836
30,42
69,14
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K19834
27,72
66,00
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem voorzijde
Artikelnr: K19840
22,61
62,82
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.