Facebook

Handremkabels LADA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model LADA

Handremkabels LADA

Handremklabels laten smeren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zelf handremkabels LADA kopen

De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Handremkabel zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSSAABTESLAVAUXHALL. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken.

Producten
Trekkabel, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: K10955
27,18
75,49
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.