Facebook

Handremkabels LANCIA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model LANCIA

Handremkabels LANCIA

Zelf handremkabels LANCIA kopen

U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Handremklabels laten smeren

Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Handremkabel zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERCADILLACBMW. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K16777
23,22
62,76
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.