Facebook

Handremkabels LDV

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model LDV

Handremkabels LDV

Handremkabel zelf monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMAZDALANCIA. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Handremklabels laten smeren

De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LDV past.

Zelf handremkabels auto kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.