Facebook

Handremkabels LEXUS

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model LEXUS

Handremkabels LEXUS

Zelf handremkabels LEXUS kopen

Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Handremklabels laten smeren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Handremkabel zelf monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.