FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels LINCOLN

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels LINCOLN

Zelf handremkabels LINCOLN kopen

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Handremkabel zelf monteren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.

Handremklabels laten smeren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPELPORSCHEMITSUBISHI. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.