FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels LOTUS

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels LOTUS

Handremklabels laten smeren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Pagid en Zimmermann Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Handremkabel zelf monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LOTUS past. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zelf handremkabels auto kopen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons.