Facebook

Handremkabels MINI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels MINI

Handremkabel zelf monteren

Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Handremklabels laten smeren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Zelf handremkabels auto kopen

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K16907
27,72
66,00
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K16858
27,72
72,95
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.