Facebook
Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.

Handremkabels NISSAN

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model NISSAN

Handremkabels NISSAN

Handremkabel zelf monteren

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Handremklabels laten smeren

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden.

Zelf handremkabels auto kopen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.