FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels OLDSMOBILE

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels OLDSMOBILE

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl.

Handremkabel zelf monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren.

Zelf handremkabels OLDSMOBILE kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.