FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels PLYMOUTH

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels PLYMOUTH

Handremkabel zelf monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PLYMOUTH komen. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAOPELMINIMASERATI. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Zelf handremkabels auto kopen

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Handremklabels laten smeren

De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit.