Facebook

Handremkabels PONTIAC

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels PONTIAC

Zelf handremkabels PONTIAC kopen

Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, Bosch, Jurid, ABS, Pagid, Zimmermann, Rofren, Brembo, TRW, Lucas en ATE Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEMINIPEUGEOTLOTUS. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit.

Handremkabel zelf monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Handremklabels laten smeren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.