Facebook

Handremkabels PORSCHE

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model PORSCHE

Handremkabels PORSCHE

Zelf handremkabels PORSCHE kopen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOLEXUSIVECOTESLA.

Handremkabel zelf monteren

Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Handremklabels laten smeren

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K13676
54,15
132,07
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K13676
54,15
132,07
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.