Facebook

Handremkabels ROVER

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model ROVER

Handremkabels ROVER

Handremkabel zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ROVER past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARICHEVROLETPORSCHESMARTTOYOTA.

Handremklabels laten smeren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Zelf handremkabels auto kopen

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Producten
Trekkabel, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: K11475
45,19
112,98
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K15697
39,77
101,98
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.