FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Handremkabels SEAT

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Werking van een handremkabel

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.

Handremklabels laten smeren

Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, Jurid, Pagid, Textar, Rofren, Lucas, ATE, Bosch, ABS en Brembo Wij controleren altijd bij de SEAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTROVERSAABNISSANDACIA. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is.

Zelf handremkabels auto kopen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.