Facebook

Handremkabels SKODA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model SKODA

Handremkabels SKODA

Handremkabel zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SKODA past. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Handremklabels laten smeren

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Zelf handremkabels auto kopen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITIOLDSMOBILETESLAAUDILDV. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K12686
23,22
58,05
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K13506
23,22
56,63
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.