Facebook

Handremkabels SMART

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model SMART

Handremkabels SMART

Handremklabels laten smeren

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOIVECOMITSUBISHITOYOTA. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Zelf handremkabels SMART kopen

De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Handremkabel zelf monteren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Producten
Trekkabel, parkeerrem links of rechts
Artikelnr: K16626
23,30
58,26
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K17287
43,55
111,66
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K17208
43,55
120,97
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem rechts
Artikelnr: K17268
38,91
99,78
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.