Facebook

Handremkabels SSANGYONG

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels SSANGYONG

Handremklabels laten smeren

Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Handremkabel zelf monteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. De handremkabel zelf vervangen is te doen, wel moet u helemaal onder de auto kunnen komen, en rekening houden met roestige bouten en moeren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop.

Zelf handremkabels auto kopen

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt.

Producten
Trekkabel, parkeerrem achterzijde
Artikelnr: K17448
68,89
164,01
incl. BTW

Trekkabel, parkeerrem links
Artikelnr: K17449
38,45
103,93
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.