Facebook

Handremkabels SUBARU

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Voor welk model SUBARU

Handremkabels SUBARU

Zelf handremkabels SUBARU kopen

De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Handremkabel zelf monteren

De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Handremklabels laten smeren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten. De kabel moet soepel bewegen en beide wielen op slot zetten anders komt de auto niet door de keuring heen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.