FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels SUZUKI

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels SUZUKI

Handremklabels laten smeren

De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Handremkabel zelf monteren

Bij een grote service beurt moet de kabel ook altijd getest en gesmeerd worden om de juiste werking te behouden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. De kabel moet beide wielen laten remmen dus er is altijd een linker en rechter handremkabel en vaak een midden kabel welke aan de remhevel in de auto zit. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zelf handremkabels SUZUKI kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gelukkig zijn de prijzen van handremkabels niet schrikbarend en altijd op voorraad bij ons. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Daar de remkabel niet zo vaak gebruikt wordt en onder de auto zit waar veel vocht komt kan de kabel breken of vast roesten.

Producten
Koppelingkabel voorzijde
Artikelnr: K24350
19,69
46,87
incl. BTW

Koppelingkabel voorzijde
Artikelnr: K27280
31,67
98,96
incl. BTW