FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Handremkabels TESLA

De handremkabel in uw auto bediend alleen de handrem doet dus niets tijdens het remmen van de auto. Wel moet de handremkabel deugdelijk zijn en goed werken om uw auto te laten blokkeren in parkeerstand. Als dit niet goed werkt wordt uw auto bij een apk keuring niet goed gekeurd. De handremkabel trekt de hand remschoenen tegen de remtrommel of via de remklauw de remblokken tegen de remschijf.

Handremkabels TESLA

Zelf handremkabels TESLA kopen

Een handremkabel kunt u ook weer simpel kopen bij AutoPartsOnline via uw kenteken in onze webshop. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De handrem van het voertuig moet altijd goed werken vandaar dat ook dit een apk keur punt is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Handremkabel zelf monteren

Een handremkabel bedient de achterste remschoenen of remklauwen en laat deze remmen als u hem in de auto omhoog trekt. Ook moet de handremkabel afgesteld worden zodat de remschoenen of remblokken niet aanlopen als de handrem los is. De juiste vind u op onze website via ingeven van uw kenteken. De handremkabel voor een auto koopt u met minimaal 50% korting bij RemDiscounter.nl. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Handremklabels laten smeren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.