Facebook

Remblokken ALFA ROMEO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model ALFA ROMEO

Remblokken ALFA ROMEO

Versleten remblokken

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ALFA ROMEO. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Remblokken vervangen

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Goedkopen remblokken auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Producten
Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20397
126,34
350,93
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26957
30,03
81,17
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P23077
54,23
146,57
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P23112
46,15
121,45
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P23116
60,16
162,60
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20939
40,95
107,75
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.