Facebook

Remblokken ASTON MARTIN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model ASTON MARTIN

Remblokken ASTON MARTIN

Goedkopen remblokken ASTON MARTIN

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remblokken vervangen

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Versleten remblokken

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Textar, Zimmermann, Rofren, Bendix, Jurid, TRW en Pagid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANFORDSEATMERCEDES-BENZ. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.