Remblokken BEDFORD CF Bestelwagen

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1984 tot heden
68
92
Bestelwagen
05-1984 tot heden
68
92
Bestelwagen
05-1984 tot heden
52
71
Bestelwagen
05-1984 tot heden
52
71
Bestelwagen

Remblokken voor uw BEDFORD CF Bestelwagen

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblokken monteren

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Remblok slijtage

Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.