Remblokken BEDFORD RASCAL Bus

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
07-1986 tot heden
34
46
Bus

Remblok slijtage

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw BEDFORD RASCAL Bus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTISUZUPORSCHEINFINITI. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen.

Remblokken monteren

Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij controleren altijd bij de BEDFORD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken voor uw auto

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.