Facebook

Remblokken BUICK PARK AVENUE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.1991 tot 10.1996
127
173
Sedan
Vanaf 10.1994 tot 10.1996
150
204
Sedan
Vanaf 10.1990 tot 09.1996
168
228
Sedan

Remblokken BUICK PARK AVENUE

Versleten remblokken

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remblokken vervangen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Goedkopen remblokken BUICK PARK AVENUE

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BUICK. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISMARTPEUGEOTCHEVROLET.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.