Facebook
BLACK FRIDAY SALE! TOT 69% KORTING OP ALLES!

Remblokken DS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken DS

Remblokken vervangen

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Een noodstop kan men beter vermijden. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DS.

Versleten remblokken

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Goedkopen remblokken auto

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De auto moet een korte remweg hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ASTON MARTINFERRARIJAGUAR.

Producten
Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P61088
43,58
85,46
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61083
39,60
79,21
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P85017
24,81
45,10
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P68024
27,62
55,25
incl. BTW

Remblokkenset originele kwaliteit
Artikelnr: 36623
21,15
38,46
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P61088
43,58
85,46
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.