Facebook

Remblokken GMC YUKON

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
Vanaf 01.2007 tot 07.2014
279
379
SUV
Vanaf 09.2008 tot 07.2014
301
409
SUV

Remblokken GMC YUKON

Remblokken vervangen

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij controleren altijd bij de GMC YUKON dealer of de onderdelen passen op uw auto. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Goedkopen remblokken GMC

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Versleten remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.