Facebook

Remblokken LAND ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model LAND ROVER

Remblokken LAND ROVER

Goedkopen remblokken LAND ROVER

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remblokken vervangen

Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid.

Versleten remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Producten
Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-26667
25,72
58,47
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P06010
46,33
115,83
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P44014
55,94
159,82
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20483
27,54
86,06
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P44008
58,02
148,77
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26573
30,03
77,01
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.