FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LAND ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblokken voor uw auto

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Remblokken monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.