Facebook

Remblokken MERCEDES-BENZ

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model MERCEDES-BENZ

Remblokken MERCEDES-BENZ

Goedkopen remblokken MERCEDES-BENZ

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Jurid, Bendix, Brembo, ATE, Rofren, Pagid, Lucas, Zimmermann en Textar

Versleten remblokken

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADASEATSMARTMAZDA. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.

Remblokken vervangen

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P50093
80,28
216,98
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20533
32,67
99,00
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P50035
45,02
104,71
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P50036
42,98
110,20
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20809
26,47
64,57
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P50054
53,03
135,99
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P50056
52,21
124,31
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.