FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MERCEDES-BENZ

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).

Remblokken monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOROVERCITROEN. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Remblokken voor uw MERCEDES-BENZ

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.