FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MITSUBISHI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw MITSUBISHI

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt.

Remblokken monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een noodstop kan men beter vermijden.

Remblok slijtage

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.