Facebook

Remblokken MITSUBISHI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model MITSUBISHI

Remblokken MITSUBISHI

Remblokken vervangen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, Brembo, ATE, Jurid, Rofren, Textar, ABS, Pagid, Bendix, Zimmermann en Bosch Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MITSUBISHI past. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Versleten remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Goedkopen remblokken auto

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Producten
Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26042
28,92
67,25
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61089
59,00
137,21
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P54017
40,35
115,30
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P50055
47,30
127,83
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P54022
44,65
120,67
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26535
22,80
63,32
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P54029
51,11
146,03
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.