FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken OLDSMOBILE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Remblok slijtage

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OLDSMOBILE. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken voor uw auto

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis.