Facebook

Remblokken PLYMOUTH NEON II Sedan

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welke uitvoering?
Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remblokken PLYMOUTH NEON II Sedan

Remblokken vervangen

Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Versleten remblokken

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Goedkopen remblokken PLYMOUTH NEON II Sedan

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PLYMOUTH komen. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.